20. - 21. 5. 2016 - Izola, Slovenia

Mednarodna konferenca IPA-CLOUD
»CELOVIT PRISTOP K OBRAVNAVI TER SOCIALNI IN EKONOMSKI REINTEGRACIJI UPORABNIKOV PREPOVEDANIH DROG«
20. 5. – 21. 5. 2016

 

Book of Abstracts: Comprehensive approach for the treatment and social and economic reintegration of illicit drug users

 


Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na mednarodni konferenci, ki bo potekala čez nekaj tednov, v Izoli.

Univerza na Primorskem (UP), Nacionalni Inštitut za Javno Zdravje, enota Koper (NIJZ), Društvo Svit Koper (SVIT), Medicinska fakulteta Univerze na Reki (MEDRI), Učni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije (NZJP-PGŽ) in Društvo VIDA (VIDA), vas v imenu Univerze na Pirmoskem (UP) vabijo na mednarodno konferenco z naslovom »Celovit pristop k preventivni in zdravljenju ter socialni reintegraciji uporabnikov prepovedanih drog«.

Namen konference je predstaviti najnovejše in trenutne raziskave na področju prepovednih drog ter predstaviti dosedanje rezultate iz projekta CLOUD, ki so bile opravljene v času projekta.

Glavni cilji konference so predstaviti najnovejše epidemiološke podatke na področju uporabe prepovedanih drog doma in v tujini, predstaviti najnovejše raziskave na področju prepovedanih drog ter izmenjava informacij, implementacija programa s področja socialne reintegracije ter zdravljenja uporabnikov prepovednih drog.

Kdo se lahko udeleži? Predavatelji in raziskovalci, socialni delavci in strokovni delavci, ki delajo z mladimi, psihologi, biopsihologi, delovni terapevti, medicinske sestre, zdravniki, psihoterapevti, zaposleni v društvih in terapevtskih skupnostih , ki delajo z uporabniki prepovednih drog ter vsi študentje, ki jih omenjeno področje zanima.

Vabimo vas k udeležbi, sodelovanju v konferenci, izmenjavi novih znanj in dobrih praks z vašega strokovnega področja.

 

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

SE VIDIMO V IZOLI!