20. - 21. 5. 2016 - Izola, Slovenia

Međunarodna konferencija IPA-CLOUD
»CJELOVITI PRISTUP LIJEČENJU TE SOCIJALNOJ I EKONOMSKOJ REINTEGRACIJI OVISNIKA O DROGAMA«
20. – 21. svibanj 2016.

 

Book of Abstracts: Comprehensive approach for the treatment and social and economic reintegration of illicit drug users


Želimo vam izraziti toplu dobrodošlicu i pozvati vas na međunarodnu konferenciju na temu zabranjenih droga, koja će se održati za nekoliko tjedana u Izoli, Slovenija.

Primorsko Sveučilište (UP), Nacionalni Institut za Javno Zdravlje, podružnica Kopar (NIJZ), Društvo Svit Kopar (SVIT), Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci (MEDRI), Nastavni Zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije (NZJP-PGŽ) i Udruga VIDA (VIDA), vas u ime Primorskog Sveučilišta (UP) poziva na međunarodnu konferenciju s naslovom “Cjeloviti pristup liječenju te socijalnoj i ekonomskoj reintegraciji ovisnika o drogama”.

Cilj konferencije je predstaviti najnovija i postojeća istraživanja u području zlouporabe droga, rezultate, preliminarne rezultate i projektne teme iz istraživanja koja su se provodila tijekom trajanja projekta.

Glavni ciljevi konferencije su predstaviti najnovije epidemiološke podatke korištenja zabranjenih droga, na nacionalnoj i međunarodnoj razini, najnovija istraživanja u području zlouporabe droga i dijeljenje znanja, implementacija novih na dokazima utemeljenih preventivnih programa i praksi tretmana korisnika zabranjenih droga.

Komu je namijenjena konferencija? Pozvani su svi predavači, istraživači, socijalni radnici, stručnjaci koji rade s mladima, psiholozi, biopsiholozi, radni terapeuti, medicinske sestre, liječnici, psihoterapeuti, zaposleni u udrugama i terapijskim zajednicama, svi koji rade s korisnicima zabranjenih droga te svi studenti koje spomenuto područje zanima.

Pozivamo vas da se pridružite, da razmjenimo nova znanja te čujemo dobre prakse i smjernice s vašeg područja struke.

 

Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

VIDIMO SE U IZOLI!